Het golfspel voor iedereen

Pitch en Putt is een sportieve, vrolijke en gezellige bezigheid voor iedereen vanaf 8 jaar. Of je nu fanatiek wilt winnen, of heel veel lol maakt om een verdwaalde golfbal, het is een ontspanning die tenminste goed is voor anderhalf uur, als je kiest voor 9 holes. Twee en een halfuur kan ook hoor, dan speel je 18 holes. Met zo weinig mogelijk slagen probeer je de beste score te halen.

Spelen op een baan die is aangelegd als slingertuin

De bakermat van Pitch en Putt ligt in Engeland en Ierland, daar in de tuinen van de grote landhuizen werden Pitch en Putt banen aangelegd, zodat de eigenaren thuis konden oefenen voor die nieuwe sport, golf.

In Nederland werden Engelse landschapstuinen aangelegd honderd jaar later, met hier en daar vijvers, zodat het leek alsof er een rivier door de tuin stroomde. In het water moest het landhuis weerspiegelen en door de tuin waren zandpaden aangelegd. In die slingertuin in Oostwold ligt dus ook een Pitch en Putt baan. Met aan de achterkant een boerderij uit 1890 en aan de andere kant een  meer, dat groter is dan het Sneekermeer of de Loosdrechtse plassen. En dat meer heeft pas water sinds 2005. 

Leuk om te doen met je familie, je buren, je collega’s, de buurtvereniging of de sportvereniging.

Je kunt met 90 personen tegelijk spelen, maar met meer mensen gaan het natuurlijk ook en splitsen we de groep, we hebben nog veel meer leuke activiteiten. Als variatie zijn er ook verschillende spelvormen en door de groepjes zo samen te stellen dat je met anderen speelt, hoor je ook eens een verhaal van een ander.

Pitch & Putt met een arrangement

Je kunt kiezen uit 9 of 18 holes het prijsverschil is € 4.00 het tijdverschil is een uur. 9 Holes Pitch en Putt duurt ongeveer anderhalf uur en 18 holes is een uur meer.

Meestal beginnen we met onbeperkt koffie/thee met een plak zelfgebakken tulband. Daarna krijgt u instructie en kunt u gaan spelen, als een volleerd golfspeler,

En bij terugkomt mag u kiezen uit een borrelarrangement, een stamppotbuffet of een bbq. Een lokale liflafjes maaltijd of uw eigen keuze, die we voor u bereidden.

We maken samen met u een leuk programma en onze collega’s rondom helpen graag om uw dag onvergetelijk te maken.